Om FORTY Flowers

Om FORTY Flowers

FORTY Flowers er en virksomhed, som elsker blomster. Vi synes simpelthen, at en vase med blomster er et lille mirakel, fordi blomster bringer naturen ind i dit hjem med duft, farver og glæde. Med andre ord bliver hverdagen lidt festligere og meget mere farverig.

Der er mange, som aldrig når at købe blomster til køkkenet, stuen eller vindueskarmen. Måske fordi blomsterne er for dyre, måske fordi de hænger lidt med hovedet dernede i supermarkedet
– eller måske fordi det bare er noget, man glemmer i en travl hverdag.

Det synes vi er synd! Og derfor har vi lavet et blomsterabonnement, som bringer 40 friske blomster til din dør hver uge. På den måde kan du få sæsonens smukkeste blomster at kigge på hver dag - uden at du selv skal bruge tid på at finde dem, købe dem og fragte dem hjem.

Vi kan godt lide tanken om at bringe naturen ind i din stue så fin og uberørt som muligt. Derfor gør vi ikke så meget ved blomsterne. Vi udvælger dem til gengæld med stor omhu på verdens største blomstermarked. Herefter fragter vi dem nænsomt hjem til dig. Men vi binder dem ikke, vi blander dem ikke med grønt, og vi laver ikke en buket. Vi serverer dem helt ”au naturel” – præcis ligesom du plukkede dem ude i naturen eller i din egen have for den sags skyld.

Blomsterne bliver leveret i vores specialudviklede blomsterspand, der passer på blomsterne under transporten, og holder dem friske uden for din dør, hvis du ikke er hjemme.

Hvis der skulle komme meget hård frost eller meget høj varme, kan det være for hårdt for blomsterne at blive bragt ud – også selvom de står i den særlige blomsterspand. Skulle det ske, kører vi ikke med blomster den dag. Men i de tilfælde giver vi dig selvfølgelig besked på mail - og så skal du ikke betale for den uge.

BESTIL BLOMSTER HER